acrylnagels starterspakket S

Artikel 1 van 12 Volgende
€ 32,95 (inclusief btw)

Met deze acrylnagels starterspakket kun je kennis maken met ons eigen merk acryl producten. Met dit acryl startpakket maakt u zelf prachtige acrylnagels.

Onze starterspakketten acryl zijn ontwikkeld om u voldoende tijd te geven om een perfecte kunstnagel te creëren. Kortom een ideaal professioneel acryl pakket van een hoogwaardige kwaliteit om mee te starten.

Onze Starterspakketten acryl zijn ontwikkeld om u voldoende tijd te geven om een perfecte kunstnagel te creëren. Kortom een ideaal professioneel basispakket van een hoogwaardige kwaliteit om mee te starten.


Inhoud pakket:

-Acryl vloeistof sunblock 100ml
-acrypoeder pink 20 gram
-acrylpoeder clear 20 gram
-acrylpoeder white 20 gram
-dappendish
-primer 5ml

Al onze producten voldoen aan de Europese verordening betreffende cosmetische producten en bevat absoluut geen MMA, maar EMA, de polyethylmethacrylate. Keuringsinstanties binnen de Nagelbranche adviseren nagelstudio's om alleen op EMA gebaseerde acryl producten te werken.

© 2007 - 2022 Goedkoopste nagelgroothandel! Nagelproducten / nagelspullen voor de laagste prijs, beste kwaliteit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel