Maandag t/m donderdag van 8.00 - 12.00 uur.
0251 21 25 46

Gellak is tezamen met Hotfixonline en Nageldeco onderdeel van Almar Creative 
www.hotfixonline.nl
www.nageldeco.nl

e-mail: 
almarcreative@casema.nl

Wilt u ons liever schriftelijke benaderen, vul dan onderstaand contactformulier in
en wij nemen spoedig contact met u op.

Almar Creative
Hofstede 1
1901NT Castricum (geen bezoekadres)

KvK 34078526

BTW nummer NL 808098378B01

Klachtenafhandeling:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Wij zullen uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Leidt dit niet tot de gewenste oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Vernieuwen
© 2007 - 2021 Goedkoopste nagelgroothandel! Nagelproducten / nagelspullen voor de laagste prijs, beste kwaliteit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel