10 tips en tricks voor gel nagellak beginners:

1. Breng gel nagellak altijd op perfect schone nagels aan. Vijl de nagels in de gewenste vorm en lengte, duw de nagelriemen voorzichtig naar achter met een bokkenpoot / cuticle pusher. Verwijder de glans van de nagel met een white block. Ontvet daarna de nagels met Finishing wipe / Nail Cleanser

2. Schud de gellak. Je zult merken dat de kleur zich nu gemakkelijker laat aanbrengen en dat de kleur beter dekt. 

3. Als de gellak niet goed hecht, kun je dit oplossen door een primer te gebruiken. Een primer zorgt voor een betere hechting. Breng de primer dun aan langs de randjes en de top/rand van de nagels. Vermijd het contact met de huid.

4. Breng de gellak altijd dun aan. Dompel het kwastje in het gel lak flesje en wrijf deze af langs de rand van het flesje. Het is altijd beter om 2 dunne lagen aan te brengen dan 1 dikke laag.

5. Trek de gellak goed over de top/rand van de nagels. Dit betekent dat je het einde van de nagel goed meepakt nadat je de gehele nagel hebt gelakt. Doe dit bij de base coat, kleur en bij de topcoat. 

6. Als er gellak op de  nagelriemen zit, verwijder dit dan meteen voordat je de nagels laat uitharden. Als gellak niet van de nagelriemen verwijderd wordt, krijg je sneller lucht onder de nagels, daardoor kunnen de nagels minder lang en goed blijven zitten. Je kan de overtollige gellak in de nagelriemen makkelijk verwijderen met een orange woordstick.

7. Gellak word hard als het onder een uithardingslamp. Als je per ongeluk wat gellak op je huid hebt gekregen, verwijder dit dan voordat je de nagels onder de lamp laat uitharden. Ook moet je er goed op letten dat je minimaal 1mm van de nagelriemen af blijft tijdens het lakken van de nagels. 

8. Het makkelijkste is om eerst met de vingers aan één hand te beginnen en als die klaar zijn de vingers van de andere hand. De duimen kunnen het beste als laatste gelakt worden zodat deze goed recht (plat) in de lamp geplaatst kunnen worden.

9. Zorg er voor dat de topcoat goed over de gehele nagel aan wordt gebracht. Pas hier ook op dat de nagelriemen niet worden geraakt en let er weer goed op dat je de rand/top goed meepakt.

10.  Breng altijd na het zetten van de gellak een nagelriemolie aan op de nagelriemen.  Door het gebruik van deze nagelriemolie worden de nagels gevoed en voorkom je droge nagelriemen. Ook zal het terug duwen van de nagelriemen nu soepeler gaan. 

© 2007 - 2022 Goedkoopste nagelgroothandel! Nagelproducten / nagelspullen voor de laagste prijs, beste kwaliteit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel