Wat is gellak? Gel lak, ook wel soak off gel genoemd, is heel polulair in de wereld van nagellak en kunstnagels en is inmiddels niet meer in de nagelwereld weg te denken. Sinds 2011 was gellak alleen te vinden bij de professionele nagelstylisten en kon je voor een behandeling enkel terecht in een salon. Aangezien het aanbrengen van gellak heel eenvoudig is, is tegenwoordig ook ons professionele merk Premium Gellak beschikbaar voor jou! De gel is direct op de natuurlijke of kunst nagel aan te brengen en met 10 minuten weken in aceton eenvoudig te verwijderen. (soak off)


Gellak is een geweldig product en naar mate je ervaring hebt in het zelf aanbrengen van gellak hoe beter het resultaat en sneller je klaar bent. Voor het uitharden van de gellak heb je een speciale lamp UV lamp, LED, LED/UV of CCFL lamp nodig. Onze Premium gellak sets worden compleet met een lamp naar keuze geleverd, heb je al een lamp dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, want alle artikelen zijn ook los verkrijgbaar.

Ben je al overtuigd? 

Ga direct naar onze nagelgroothandel

 

© 2007 - 2022 Goedkoopste nagelgroothandel! Nagelproducten / nagelspullen voor de laagste prijs, beste kwaliteit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel