Wil je altijd mooi verzorgde nagels dan zijn kunstnagels de oplossing. Gellak.nl kunstnagels groothandel biedt een groot assortiment producten, waarmee u de mooiste kunst nagels creëert. In onze kunstnagels groothandel vind je een groot assortiment kwaliteits producten voor acrylnagels, gelnagels en dippoeder nagels, zoals acrylpoeder, uv gel, gel nagellak, complete nagel pakketten, vijlen, penselen, nail art artikelen en nog veel meer.

acryl nagels nagelproducten.jpg dip poeder, dip powder .jpg
gel nagels nagelproducten.jpg gellak gelpolish nagelproducten.jpg

Lees hier alle informatie over kunstnagels, de verschillende soorten, hoe maak je kunstnagels, wat heb je allemaal nodig? demofilms en nog veel meer.

Soorten kunstnagels

Er zijn 3 verschillende soorten kunstnagels, namelijk acrylnagels, gel nagels en dip poeder nagels. Gellak, gel nagellak wordt ook vaak als kunstnagel benoemd maar is eigenlijk een techniek om kunstnagels te kleuren.

Kunstnagels acryl

nepnagels acryl.jpg

Bij acrynagels wordt een acryl liquid en een acrylpoeder samengevoegd waardoor na droging (aan de lucht) de  kunstnagel ontstaat. Acrylnagels zijn het soort kunstnagels die al tientallen jaren heel polulair zijn en waar veel mensen bekend mee zijn.  Acryl groeit mee met je nagels, waarna je deze na verloop de z.g uitgroei krijgt de de nagel van tijd zult moeten opvullen. Het verwijderen van deze kunstnagels kan met aceton maar wordt ook vaak met behulp van een vijl of nagelfrees gedaan.Kunstnagels uv gel

nepnagels gel.jpg

Gelnagels bestaan ze al wat langer. Dit soort kunstnagel wordt gemaakt met een uv gel, een stropige soort vloeistof waarmee je de nagel vormt.  Er zijn  enkele lagen nodig om  een goede kunstnagel te maken, en elke laag moet worden gedroogd in een uv lamp of LED lamp. Hoewel deze kunstnagels duurder zijn dan acrylnagels, gaan ze vaak langer mee. Je echte nagels zullen ook hier doorgroeien, en ook hier dient de uitgroei na enige tijd te worden opgevuld. Het verwijderen van deze kunstnagels wordt ook vaak met behulp van een vijl of nagelfrees gedaan, maar ook het gebruik van aceton is een mogelijkheid.

gelnagels zetten met sjablonen

gelnagels zetten met nageltips - deel 1                                                                           
 
gelnagels zetten met nageltips deel 2


Kunstnagels dip poeder

nepnagels dippoeder.jpg

Dip poeder nagels zijn niet zo bekend als de vorige soorten, maar wel al razend populair. Met behulp van verschillende vloeistoffen en poeders wordt al dippend de nagel gevormd. Deze kunstnagel droogt aan de lucht en wordt als het meest eenvoudig ervaren om te maken.
Dipnagels kunnen ook met aceton worden afgeweekt.

Vormen kunstnagels

Zodra je de kunstnagels hebt gezet, is het tijd om te beslissen wat voor soort vorm nagel je graag wilt hebben. De vorm kun je prima met een nagel vijl bewerkstelligen.

nepnagels vormen.jpg

Vierkant

De vierkante vorm is een klassiek ontwerp dat het beste werkt als je een groot nagelbed hebt. 

Squoval

Deze vorm zit tussen de vierkant en ovaal vorm in en geven je nageks een elegante uitstraling.

Ovaal

Ovale nepnagels zorgen voor een elegante vorm. Als je brede of smalle nagelbedden hebt, zullen ze je vingers er prachtig laten uitzien. 

Rond

Een ronde vorm is perfect voor degenen die korte nagels willen, gaat vooral ook goed samen bij personen met een groot nagelbed. 

Amandel

Amandel nagels zijn de spitse, katklauw nagels. Het verdunt en verlengt de vingers.

Wil je professioneel nagelstyliste worden volg dan altijd een opleiding. Nagelstyling gaat verder dan alleen het maken van een kunstnagel. ook  de anatomie van de natuurlijke nagel, nagelaandoeningen, hygiëne, freestechnieken zijn belangrijke onderdelen van het vak.

© 2007 - 2021 Goedkoopste nagelgroothandel! Nagelproducten / nagelspullen voor de laagste prijs, beste kwaliteit! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel